Пакувальники шинки та ковбас. BODAMA
Пакувальники шинки та ковбас. BODAMA

Пакувальники шинки та ковбас. BODAMA - 18.21 zl./год. netto....

Докладніше
Виробництво ковбас. BALCERZAK
Виробництво ковбас. BALCERZAK

Виробництво ковбас. BALCERZAK - 21.25 zl./год. netto....

Докладніше
Виробництва та упаковка шинки та ковбас. ZPM SŁAWA
Виробництва та упаковка шинки та ковбас. ZPM SŁAWA

Виробництва та упаковка шинки та ковбас ZPM SŁAWA...

Докладніше
image
image
image
image
image